download    1     download 1   1024px Instagram icon  oJDWTI75 400x400

 Call Us : +98 9124596078  

 Info@navizarhotel.com

Slide item 1

گرمارود

شاهراه سلسله جبال البرز

Slide item 2

دریاچه اوان

زیباترین و بزرگترین دریاچه منطقه

Slide item 3

گرمارود

شاهکار خلقت

Slide item 5

طبیعت متعلق به همه موجودات است

همه ما مسئولیم

هتل نویذر الموت

هتل نویذر واقع در روستای گرمارود سینا(بالا) در منطقه الموت با انگیزه ایجاد مکانی مناسب جهت بهره مندی از طبیعت بکر منطقه و معرفی الموت و تاریخ آن به جهانیان در سال 1383 احداث شده است. هتل دارای 11 سوییت 45 متری با کلیه امکانات و رستوران مجزا می باشد. در حال حاضر 7 سوییت به بهره برداری رسیده و آماده پذیرائی از گردشگران و مسافران محترم می باشد. ضمنا هتل نویذر اولین و تنها هتل موجود در منطقه می باشد.الموت منطقه‌اي تاريخي و شناخته شده در جهان است. قلاع معروف اسماعيليه، سابقه تاريخي آن ، دریاچه اوان و طبیعت بکر منطقه از جمله انگیزه های سفر به منطقه است . قلعه نويذر نیز یکی از قلاع اسماعیلیه می باشد که در ارتفاعات روستای گرمارود واقع شده است . اسم هتل نویذر نیز برگرفته از نام قلعه نویذر می باشد.

sd sd

راه های دسترسی

راه ورودی از قزوین

راه ورودی از قزوین

 گرمارود از دو مسير غرب و شمال به قزوين و تنكابن ارتباط دارد. جاده قزوين به گرمارود از دو مسير، يكي از راه قسطين لار به معلم كلايه و دره الموت و ديگري از راه حصار خروان، گردنه اكبرآباد، شيركوه به دره الموت و روستاي گرمارود مي‌رسد مسير اول 120 كيلومتر جاده آسفالت داردو مسير جاده دوم خاكي بوده ولي طول آن كوتاهتر است. اين جاده در حال اصلاح و بازسازي مي‌باشد و پيش‌بيني مي‌شود ظرف مدت 4 سال به بهره‌برداري برسد. با بهره‌برداري از اين جاده طول مسير تهران تا گرمارود از 260 كيلومتر به 170 كيلومتر كاهش مي‌يابد و در زماني كمتر از 5/2 ساعت به روستاي گرمارود دسترسي پيدا مي‌كند.

راه ورودی از تنکابن

راه ورودی از تنکابن

جاده شمالي از شهرستان تنكابن از طريق دره سه هزار بعد از عبور از مران و گردثه ثلج انبار و پيچ بن به گرما رود مي‌رسد. از راههاي فرعي ديگر، راه طالقان از طريق گردنه مالي خاني و نگار چشمه و بالاروچ به گرما رود است كه در قديم رونق بسيار داشته است و امروزه تنها مسير كوهنوردي مي‌باشد. فاصله گرمارود تا تنکابن حدودا 85 کیلومتر می باشد که در حال حاضر کل مسیر آسفالت نمی باشد. مسیر 85 کیلومتری از روستای گرمارود شروع شده و تا دشت پیچ بن ادامه پیدا می کند و پس از عبور از کاروانسرای امیر اسدی و مرز استان های قزوین و مازندران به دره سه هزار سرازیر می شود که در طی این مسیر از روستاهای پیچ بن، مران، ثلج انبار، یج، قاضی محله و بالان گلو عبور کرده و وارد جنگل های سه هزار تنکابن می شود و از مسیر قلعه گردن، خرم آباد به دریای خزر (کاسپین) می رسد.

گردشگری در ایران

گردشگری در ایران-گردشگری، سیاحت یا توریسم به طور کلی به عنوان مسافرت تفریحی در نظر گرفته می‌شود. هر چند که در سال‌های اخیر گردشگری شامل هرگونه مسافرتی می‌شود که شخص به واسطه آن از محیط کار یا زندگی خود خارج شود. به کسی که گردشگری می‌کند گردشگر، سیاح یا توریست گفته می‌شود.واژه گردشگر از زمانی پدید آمد که افراد طبقه متوسط اقدام به مسافرت کردن نمودند. از زمانی که مردم توانایی مالی بیشتری پیدا کردند و عمرشان طولانی‌تر شد، این امر ممکن شد.


اغلب گردشگرها بیش از هر چیز به آب و هوا، فرهنگ یا طبیعت مقصد خود علاقمند هستند. ثروتمندان همیشه به مناطق دوردست سفر کرده‌اند، البته نه به صورت اتفاقی، بلکه در نهایت به یک منظور خاص.

به طور مثال برای دیدن ساختمان‌های معروف و آثار هنری، آموختن زبان‌های جدید و چشیدن غذاهای متفاوت. گردشگری سازمان‌یافته امروزه یک صنعت بسیار مهم در تمام جهان است.

گردشگری در ایران به مجموعه امکانات گردشگری از جمله بناهای تاریخی، مکان‌های تفریحی، طبیعت، حمل و نقل، هتل‌داری و ... گفته می‌شود.

گردشگری در ایران به عنوان یک صنعت از ظرفیت‌های بسیار بالایی برای رشد و توسعه برخوردار است.بر اساس گزارش سازمان جهانی جهانگردی،گردشگری در ایران رتبه دهم جاذبه‌های باستانی و تاریخی و رتبه‌ پنجم جاذبه‌های طبیعی را در جهان دارا است و یکی از امن‌ترین کشورهای منطقه و جهان از لحاظ امنیت برای گردشگران خارجی است.در سال 2008، در حدود 2 ميليون گردشگر خارجی از ایران بازدید کرده‌اند و این در حالی است که در این سال ۸۴۲ میلیون جهانگرد در دنیا سفر کرده‌اند.

به نظر کارشناسان،صنعت گردشگری در ایران از توسعه‌ای که شایستهٔ آن است برخوردار نبوده‌است. از دلایل کم رونق بودن صنعت گردشگری در ایران می‌توان به آماده نبودن بسترهای اقتصادی مناسب برای جذب سرمایه‌گذاری در ساخت هتل و سایر صنایع جانبی این حوزه اشاره کرد.یکی دیگر از دلایل کم رونق بودن گردشگری در ایران بی‌خبر بودن سرمایه‌گذاران از زمینه‌های موجود در ایران و تبلیغات ضعیف و نیز انتشار اخبار نادرست و منفی از ایران، محدودیت‌هاى اجتماعی و مذهبی برای گردشگران خارجی و همچنین تنش‌های سیاسی با بعضی کشورهای غربی نیز از دیگر موانع در راه رشد صنعت گردشگری در ایران است.

در مقایسه گردشگری ایران با برخی کشورها،ایران نتوانسته‌است کارنامه موفقی را در این زمینه از خود برجای بگذارند. به طور مثال تنها در سال ۲۰۰۷ میلادی، حدود ۱۵ میلیون گردشگر خارجی از شهر دبی در کشور امارات متحده عربی در جنوب خلیج فارس دیدار کردند.این در حالی است که کشور ایران با سهمی کمتر از یک پانزدهم تعداد گردشگران شهر دبی در سال مشابه، تنها کمتر از یک درصد سهم درآمد جهانی از صنعت گردشگری را به خود اختصاص داده‌است.

صنعت گردشگري بر خلا‌ف بخش‌هاي اقتصادي ديگر از مجموعه‌اي از ارايه كنندگان خدمات شامل دفاتر خدمات مسافرتي و تورگرداني، عاملا‌ن حمل و نقل هوايي، ريلي، جاده‌اي و دريايي، هتل‌ها، مهمان‌سراها و مهمان‌پذيرها، متصديان جاذبه‌هاي گردشگري، رستوران‌ها، فروشگاه‌هاي محصولا‌ت صنايع دستي، اقلا‌م سوغاتي، پوشاك، كفش، اشيا چرمي‌و ساير اقلا‌م مورد علا‌قه گردشگران است.


تنوع فعاليت‌هاي مربوط به صنعت گردشگري باعث شده است تا رونق اين بخش، اثرهاي اقتصادي بالا‌يي را براي اقتصاد كشور در مقايسه با ساير بخش‌هاي اقتصادي ايجاد كند. علا‌وه بر اين مطالعات انجام شده نشان داده‌اند توسعه اين صنعت نقش مؤثري در كاهش بيكاري و همچنين بهبود توزيع درآمد و افزايش درآمدهاي دولت دارد. اين موضوع به خصوص از آن جهت كه در كشور ما بيكاري به عنوان اصلي‌ترين مشكل اقتصادي كشور مطرح است لازم است روز به روز به صورت جدي تري مورد توجه سياستگذاران و برنامه ريزان كشور قرار گیرد.